


ANNE RESTORAN
Privaatne koht sündmusteks
Anne restoranisaal on avar ja valgusküllane ruum Tartu Tervisekeskuse I (Mõisavahe 34b-34c) korrusel, eraldi sissepääsuga. Privaatne ruum, mis pakub Sulle võimalust võõrustada oma külalisi.
Meie juures saad korraldada peo- või peielauad kuni 60 külalisele.
Meie kokad hoolitsevad menüü ja laua katmise eest.
Toitlustame gruppe alates 10 inimesest ettetellimisel. Soovitud menüü saad valida meie näidismenüüdest või saada meile oma soovid ning meie kokad koostavad menüü Sinu ootustele vastavalt. Kui Sinu külaliste hulgas on toitumiserisuste tõttu erisoove (taimetoit, laktoosi- või gluteenivaba menüü vms), siis anna meile sellest märku ning kohandame menüüd sellele vastavalt.
RUUMI RESERVEERIMINE JA TOITLUSTUSE TELLIMINE
+372 501 6063
PEOLAUA NÄIDISMENÜÜD A LA CARTE
A la carte menüü I
EELROOG
Kergelt vürtsikas veisesalat
PEAROOG
Pardifilee, peekonisse mähitud juurselleri confit, veinikaste, ahjuküüslauk
DESSERT
Šokolaadi brownie vaniljekastmega
A la carte menüü II
EELROOG
Soe köögivilja-kuskussi salat grillitud kitsejuustuga
PEAROOG
Grillitud veise antrekoot, trühvlivõi, kartuli grätaan, seenekaste, kalekapsa krõps
DESSERT
Klassikaline kreembrülee
A la carte menüü taimetoitlastele
EELROOG
Röstpeedi hummus, küüslaugu saiaga
PEAROOG
Kreemine ürdirisoto kanepiseemnetega ja sous vide kukeseentega
DESSERT
Pavlova kirsikompotiga
PEOLAUA BUFFEÈ NÄIDISMENÜÜ
Kogus inimese kohta 700-800 grammi
Miinimum tellimus 10 inimest
Taimetoitlaste buffeé
Suupisted
Oapasteet krõbedal saial
Tortilla ampsud köögiviljadega
Seenetrühvel
Röstpeet küüslaugukreemiga
Taimne suupistevalik
Külm laud
Roheline salat grillitud kitsejuustuga
Soe toit
Värskete ürtidega köögivilja ratatuille
Kreemine peedirisotto
Buffeé II
Suupisted
Suitsukana trühvel
Mee ja viinaga marineeritud forell tilli aioliga mustal leival
Tortilla ampsud kana ja juurviljadega
Toorjuustu-avokaadokreem rukkileivakorvis
Lihavalik
Külm laud
Roheline salat BBQ sealihaga
Klassikaline kartulisalat (ise suitsutatud singiga)
Soe toit
Pardikoiva confit
Ahjus küpsetatud kartulisektorid värskete ürtidega
Aurutatud köögiviljad
Apelsinikaste
Buffeé III
Suupisted
Kanapatee rukkileiva korvis pohlamoosiga
Heeringas mustal leival rohelise sibula ja hapukoorega
Külmsuitsu heeringa tartar võis praetud sibula ja pohladega
Spinatikreemiga täidetud marmormunad
Juustuvalik
Külm laud
Värske salat marineeritud köögiviljade ja krõbeda kanaga
Klassikaline rosolje
Soe toit
Klassikaline ahjupraad sealihast
Ahjus küpsetatud kartulisektorid värskete ürtidega
Aurutatud köögiviljad
Kolme juustu kaste
PEIELAUA MENÜÜD
Miinimum tellimus 10 inimest
Peielaua menüü I
Puljong ja Anne Pagar lihapirukas
Ahjus küpsetatud seakarbonaad, ahju- või keedukartul, värske salat, koorene sinepikaste
Anne Pagari Napoleoni kook
Kohv / tee*
Maitsevesi
Leivatooted
Peielaua menüü II
Juustuvalik / á 60g
Heeringas sibula ja hapukoorega / á 75g
Kartulisalat / rosolje / á 100g
Sealiha šnitsel, küüslaugu-ürdi ahjukartul, ahjuköögiviljad, koorekaste
Anne Pagari šokolaadi-mooni pirukas
Kohv / tee*
Maitsevesi
Leivatoot
Peielaua menüü III
Täidetud munad munavõidevahu ja kalamarjaga / 2 tk/in
Kartulisalat / rosolje / á 100g
Köögiviljavaagen dipikastmega / á 75g
Soolatud lõhefilee / á 50g
Lõhefilee aurutatud köögiviljade, keedukartuli ja sidrunikastmega
Anne Pagari kohupiima-kirsi pirukas või kohupiima-maasika pirukas
Kohv / tee*
Maitsevesi
Leivatooted